Collapsed content

Toggleable via the navbar brand.

Aktuellt


2017-03-10

Nyhetsbrev - Inkluderande rehabilitering

Styrgruppen för Inkluderande rehabilitering besökte Finland 9-10 maj för transnationellt utbyte.

Läs mer...Utvärdering av Mera Svenska Bättre Hälsa

FoU i väst GR har utvärderat verksamheten Mera Svenska Bättre Hälsa som vänder sig till personer som avbrutit sina SFI-studier.

Ladda ned sammanfattningen av utvärderingen här.

Ladda ned sammanfattning

Utvärderingen i sin helhet samt kunskapsöversikten hittar du på sidan Mera Svenska Bättre Hälsa.Budget och inriktning 2017

Ur Inriktningsdokument 2017
”Samordningsförbundets uppdrag är att verka för att myndigheter samverkar effektivt så att våra invånare får de välfärdsinsatser som de är i behov av. Det innebär att samordningsförbundet skall söka täcka det samverkansbehov som finns på Hisingen oberoende av om individerna befinner sig lång ifrån arbetslivet eller nära. ”

Ladda ned Inriktning 2017

Ladda ned Budget 2017


2017-03-10

Nyhetsbrev mars 2017

Ola blickar framåt och utåt:
DELTA tar mer ansvar på fler nivåer.

Driver samverkansfrågor. Fokuserar på strukturer. Satsar på Kompletterande arbetsmarknad. Uppdaterar Arbetsmarknadstorget. Jobbar offensivt med Mera Svenska Bättre Hälsa. Lägger ner MMR. Planerar för nyanlända. Avvaktar utredning om Göteborgs samordningsförbund. Och firar 20 år! Det är, kort sagt, år 2017 för Samordningsförbundet Göteborg Hisingen DELTA.

Ladda ned nyhetsbrev och läs mer.

Ladda ned nyhetsbrevet mars 2017

...

2016-10-03

Tord Karlsson (S) ordförande i DELTA och NNS

Tord Karlsson ordförande i DELTA och kommunalråd (S) i Göteborgs stad. Tord är även ordförande i Nationella nätverket för samordningsförbund, NNS.

Läs mer på NNS hemsida

...

2016-09-29

Nyhetsbrev

Under två halvdagar i februari möttes Samordningsförbundet i Malmö och Samordningsförbundet Göteborg Hisingen DELTA för att utbyta erfarenheter. Läs om detta och om tre av våra aktiviteter i vårt senaste nyhetsbrev.

Läs som PDF


2016-09-28

Budget 2016

DELTAs styrelse beslutade om 2016-års budget vid sammanträdet den 25 november. Samordningsförbundet ser ett antal grupper som är i stort behov av samordnade insatser. Dessa är framförallt ungdomar som inte lyckas få fotfäste på arbetsmarknaden och personer med psykisk ohälsa.

Ladda ned budget


2016-09-27

DISA framhålls som lyckat exempel

I sin rapport "In Focus: Mental health among young people" tar Nordens Välfärdsråd upp DISA som ett lyckat exempel på verksamma insatser i Norden mot psykisk ohälsa bland unga. Rapporten kan laddas ner eller beställas från nedanstående länk. Sektionen om DISA kan läsas på sid. 56-58.

Öppna sidan


  • «
  • 1
  • »